MK  SQ  EN  

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса:
Ул.Слободан Митров Данко бр.59

Телефон:
034/211-946

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса:
Ул.Маршал Тито бр.156

Телефон:
034/212-110

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса: ул.Слободан Митров Данко бр.78 влез 1
Телефон: 034/213-905

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса:
Ул.Васо Карајанов бр.5

Телефон:
034/213-905

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса:
ул. Миле Пецанов бр. 9

Телефон:
038/ 218-522

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса:
Ул. Димитар Влахов бр.3

Телефон:
034/216-998

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса:
Ул.Слободан Митров Данко бр.55

Телефон:
034/550-201

PlusPharma Аптеки

Гевгелија

Пронајдете ја Вашата најблиска PlusPharma аптека во Гевгелија

Успешни аптеки 7
Искусни фармацевти повеќе од: 21