Çfarë në kohën e lirë?
FESTONI

12 maj – Dita Ndërkombëtare e Infermierëve
Ngrini një gotë shumë lartë në emër të të gjithë atyre që pa rezervë dhe vetëflijim ia ruajnë botës shpinën.

SHIKONI

Filmin Incendies
Një film që do t’ju pushtojë që në fazën e parë, rrjedha e ngjarjeve është e pamundur të parashikohet, dhe fundi është mjeshtëror. Ky është një nga ata filmat që do të mbahet mend për një kohë të gjatë. Historia rrotullohet rreth Xhinit dhe Simonit, të cilët duhet të udhëtojnë në qytetin e tyre të lindjes diku në Lindjen e Mesme për të përmbushur dëshirën e pasvdekjes së nënës së tyre. Atje do të mësojnë për të kaluarën e saj të trishtuar dhe do të zbulojnë një sekret shqetësues që do të ndryshojë jetën e tyre përgjithmonë.

 

 

SHKARKONI

Aplikim celular MyFitnessPal
Nëse tema e yndyrave në f. 8 ju shtyu të kushtoni vëmendje se çfarë saktësisht po konsumoni, atëherë ky aplikacion do të jetë i dobishëm. Është krijuar për të llogaritur konsumin e kalorive, për të llogaritur sa kalori keni djegur dhe për t’ju motivuar me ushtrime. Sapo keni gjetur një partner sportiv, pra çfarë po prisni?