Çfarë në kohën e lirë?
NDIQNI

Profilet në Instagram të @ snestorovska (Stefanija) dhe @atteatrpovska (Tea), sepse ato janë thesare të vërteta të recetave origjinale, të shijshme dhe të shëndetshme. Këto vajza do ju motivojnë të gatuani, sepse gatimi është argëtues, gatimi është i lirë dhe gatimi nënkupton shëndet dhe lumturi për familjen që mbledh rreth tryezës.
Të preferuarat tona:
“Bukë bananeje” ose bukë me banane (pa sheqer) në te @nsnestorovskaa
“Meatloaf” nga thjerrëzat dhe kërpudhat në @teatrpovska

Shihni

Serialet televizive The State Of Union 
Jo, nuk do të ngecni me episodet dhe stinët e panumërta, ne po flasim vetëm për 10 episodet që zgjasin 10 minutat, dhe jeni të sigurt që do të dëshironi më shumë. Louise dhe Tom takohen në një pijetore, shijojnë momentet e lumturisë dhe më pas fillojnë të largohen – pse?
Filmi “Historia e martesës”
Regjisori shkëlqyes Noah Baumbah, në një mënyrë të sinqertë dhe me dhembshuri, na tregon martesën sot, një martesë që po copëtohet, por familja mbetet së bashku. Rolet kryesore Adam Draiver (Adam Driver dhe Scarlett Johansson (Skarlet Jihanson). Arritje e shkëlqyer e filmit që trajton temën aktuale dhe dërgon një mesazh të fortë se fëmijët janë të vlefshëm për çdo flijim, dhe çdo fund do të thotë një fillim i ri dhe më i bukur.