MK  SQ  EN  

Добредојдовте во Аптеки PlusPharma

PlusPharma e концепт кој ги поврзува индивидуалните успешни аптеки, преку кој се подобрува квалитетот на фармацевтските услуги за пациентите и корисниците на услугите во аптеките.

ПОВЕЌЕ ОД:

0
ПОВЕЌЕ ОД:
Успешни индивидуални аптеки

Промоции - PlusPharma Акција

Услуги и производи

Лично внимание
Правилно советување за употребата на избраниот лек.
Погодност при купувањето.
Грижа за Вас и Вашето семејство.
Помош за решавање на Вашите уникатни здравствени потреби.

Производи од реномирани пpоизводители.
Лекови (комерцијални и фондовски)
ОТЦ производи
Додатоци во исхраната
Козметика
Производи за нега и хигиена
Медицинска опрема и помагала
Бебе програма
Галенски производи

Доверлив совет.
Помош и насоки за квалитетна здравствена заштита.
Совет за ефикасна и економична употреба.

Контактирајте со најблиската PlusPharma аптека за да добиете совет, внимание и врвна грижа. За повеќе информации, видете ја мапата и листата на аптеки PlusPharma.

PlusPharma придобивки

Ваш Аптекар

личен и семеен советник за здравје

Доверба

Здравјето заслужува повеќе

Ние Ве познаваме по име, а не по Вашиот број на здравствена книшка. Ве слушаме со почит и целосно разбирање со цел да пружиме врвна грижа и да дадеме правилен совет.

Производи од врвни производители над 6.500
Искусни фармацевти над 504
Успешни аптеки 169
Задоволни пациенти над 405.000

Препорачани производи

Повеќе од:

0
Повеќе од:
Задоволни
Пациенти

Задоволни пациенти

Ваш партнер за секоја доба од животот

Ние се грижиме за Вас и Вашето семејство. Грижа, помош, совети за превенција и употреба на фармацевтски производи за подобро здравје и живот.

Бидете во тек со најновите промоции

ПОБАРАЈТЕ БЕСПЛАТЕН БИЛТЕН