Më shumë se:

0
Barnatoret Individuale
0
Farmacistë me përvojë
0
Pacientë të kënaqur
image

Brend i barnatoreve individuale me të cilin është krijuar një marrëdhënie e sinqertë partneriteti me respekt të lartë. Kujdes, ndihmë, këshilla për prevenim dhe përdorimi i produkteve farmaceutike për shëndet dhe jetë më të mirë.

Lexoni më shumë >>>

image

Koncepto PlusPharma ofron shumë lehtësime si për pacientët, konsumatorët dhe shfrytëzuesit e shërbimeve, poashtu edhe për barnatoret individuale. Me promovimet e vazhdueshme keni mundësi të kurseni në buxhetin familjar.

Lexoni më shumë >>>

image

Si farmacist të pavarur ndajmë kohë që të sigurohemi se Ju merni kujdes kulmor.Sigurojmë nivel më të lartë të vëmendjes individuale dhe këshilla të besueshme të cilat nuk do t’i gjeni në ndonjë vend tjetër.

Lexoni më shumë >>>

Omnikum Magesium

Farmacisti juaj

KËSHILLTAR PERSONAL DHE FAMILJAR PËR SHËNDET