Што во слободно време? Clifford the big red dog

Што во слободно време? Clifford the big red dog

Што да правите во вашето слободно време?

Заедно со вашите деца погледнете го филмот Clifford the big red dog.

Симпатичната 12-годишна Емили е осамена и дома и во училиште. Нејзината самохрана мајка постојано е на работа, а нејзините врсници милуваат да ја задеваат. Сосем случајно, Емили ќе посвои едно малечко црвено кученце, за кое ќе и кажат дека расте во зависност од тоа колку љубов ќе прими. Емили ќе му даде премногу љубов на својот нов и единствен пријател кој ќе го нарече Клифорд.

Преку ноќ, малечкото кутре ќе порасно во џиновско куче од 10 метри. Малото станче во Њујорк одеднаш ќе стане претесно место за живеење. И тогаш ќе започнат вистинските авантури на Емили заедно со нејзиниот нов џинвски пријател Клифорд и нејзиниот импулсивен и забавен вујко.

За повеќе предлог филмови, серии и книги за вашето слободно време побарајте тука.