Што во слободно време? Last letter from your lover

Што во слободно време? Last letter from your lover

Необична романса и драма која го следи дејството на една новинарка која откако ќе пронајде љубовни писма од 60-тите, ќе тргне во мисија да ја реши мистеријата за една тајна љубовна афера. Филмот се одвива во две сосем различни временски периоди, но пораката е јасна: Љубовта е движечка сила во секоја ера.