Што во слободно време? Погледнете адниминаран филм, Wish

Што во слободно време? Погледнете адниминаран филм, Wish

Во волшебното кралство Росас, управувано од моќниот крал Мањифико, 17-годишната Аша ја открива мрачната вистина зад церемониите за исполнување желби. Кога Мањифико ја негира желбата на нејзиниот дедо, Аша се бунтува, што доведува до судир со угнетувачкиот владетел. Со помош на Стар, небесно суштество, и нејзините лојални пријатели, Аша ги открива мрачните тајни на владеењето на Мањифико. Додека кралството се бунтува, Аша се соочува со Мањифико во последната битка, ослободувајќи ги граѓаните од неговото влијание. На крајот, Аша ја презема одговорноста да продолжи да исполнува желби со магијата на Стар, обезбедувајќи нова ера на слобода во кралството Росас.