Што во слободно време? Погледнете анимиран филм, Kung Fu Panda 4

Што во слободно време? Погледнете анимиран филм, Kung Fu Panda 4

Пандата По се враќа во уште една епска авантура исполнета со хумор и со боречки вештини. По го продолжува своето патување да стане врвен Кунг фу воин и заштитник на Долината на мирот. Тој со својата дружина тргнува во потрага низ земјата за да се соочи со мистериозниот негативец кој се заканува дека ќе ја наруши хармонијата на универзумот. Додека судбината на светот виси на конец, По мора да ја искористи моќта на внатрешниот мир за да ги надмине предизвиците што претстојат. Со својата безвременска порака за храброст и за пријателство, филмот продолжува да ги плени гледачите ширум светот.