Што во слободно време? Погледнете филм „A Boy Called Christmas“

Што во слободно време? Погледнете филм „A Boy Called Christmas“

Што во вашето слободно време?

Идеален филм за во месец јануари кога целото семејство е на куп. Едно сосем обично момче по име Николас тргнува во авантура на северниот пол во потрага по својот татко, кој пак е на пат да го открие легендарното село на џуџињата, Елфхлем. Придружуван од еден тврдоглав ирвас и неговото лојално милениче глувче, Николас ја открива својата судбина.

За повеќе филмови и книги за Вашето слободно време кликнете тука.