Што во слободно време? Погледнете филм Book of love

Што во слободно време? Погледнете филм Book of love

Хенри Купер е англиски писател чија книга ќе наиде на многу лош одзив меѓу читателите. Но, добри вести ќе дојдат од Шпанија, единствената земја која се чини дека ја сака неговата книга. Хенри веднаш ќе ги спакува куферите за да одржи средба со своите фанови.

Во Мексико ќе го пречека младата преведувачка Мариа, која всушност ќе ја преработи неуспешната книга во еротски роман. Иако не знае шпански, Хенри ќе сфати зошто толку многу го сакаат дамите во Шпанија. Но, патем ќе открие како вистински да напише книга што сите ќе ја сакаат.

За повеќе предлози за филмови, книги и тв серии подгледнете на следниот линк.