Што во слободно време? Погледнете филм Enough said

Што во слободно време? Погледнете филм Enough said
Што во вашето слободно време?

Eva (Julia Louis-Dreyfus) е разведена жена, која наскоро ќе остане без кров над глава. Но, тогаш ја среќава Marianne (Catherine Keener), совршена копија од себеси. Средовечна и сингл, Eva дефинитивно ќе одлучи да му даде шанса на симпатичниот и забавен Albert (James Gandolfini). Но, нештата се комплицираат кога таа ќе открие дека тој всушност е бившиот маж на Marianne. Комедијата го следи обидот на Eva тајно да жонглира со двајцата и да сфати дали бившиот маж на нејзината сродна душа може да биде нејзината среќа.