Што во слободно време? Погледнете филм, Luca

Што во слободно време? Погледнете филм, Luca

Две млади момчиња доживуваат незаборавно лето на италијанската ривиера, исполнето со многу сладолед, вкусни тестенини и бескрајни возења со скутер. Лука и Алберто ги споделуваат овие авантури со својата нова пријателка Џулија, но нивното пријателство е доведено во прашање поради долго чувана тајна: Лука и Алберто не се обични момчиња, туку морски чудовишта кои живеат под океанот.