Што во слободно време? Погледнете го анимираниот цртан Marmaduke

Што во слободно време? Погледнете го анимираниот цртан Marmaduke

Легендарниот тренер на кучиња верува дека може да го трансформира Мармадук од недисциплинирано, но симпатично куче, во првата германска дога што победила на Светското првенство за кучиња. Оваа анимирана комедија, авантура, ќе го расположи целото семејство, но истовремено носи силна порака дека милениците треба да ги сакаме и да се грижиме за нив и кога нештата не одат според очекувањата.