Што во слободно време? Погледнете ТВ Серија, Гризелда

Што во слободно време? Погледнете ТВ Серија, Гризелда

Ако сте љубители на криминални теми, тогаш погледнете ја серијата што го зарази светот. Серијата го прикажува животот на мудрата и амбициозна жена од Колумбија, Гризелда Бланко, која во 70-тите и 80-тите го создала еден од најпрофитабилните нарко картели во историјата. Таа била посветена мајка која поседувала смртоносен шарм и доза дивјаштво, па затоа успешно ги водела и бизнисот и семејството. Главната улога на таканаречената Црна вдовица ѝ припадна на Софија Вергара. „Гризелда Бланко беше лик поголем од животот чија немилосрдна, но генијална тактика ѝ дозволи да владее со империја вредна милијарди долари и тоа многу пред времето на озлогласените машки кумови за кои толку многу знаеме“, изјави актерката.