Што во слободно време? Погледнете тв серија, House of the dragon

Што во слободно време? Погледнете тв серија, House of the dragon

Љубителите на серијата Games of Thrones, сега можат да се утешат со последната адаптација на приказната во која главниот фокус е семејството Таргариен.

Серијата ги опфаќа настаните поврзани со настанувањето на оваа лоза, нивната поврзаност со змејовите, па се до деталите како останале без тронот. Поради комплетно новиот состав на актерската екипа, малкумина гледачи и дадоа шанса на оваа ТВ серија, но уживањето е подеднакво заразно како и со првата серија.