Што во слободно време? Погледнете ТВ серија Russian Doll

Што во слободно време? Погледнете ТВ серија Russian Doll

Надја е цинична по природа, но во нејзина чест се приредува забава во Њујорк на која таа се појавува, одново и одново и одново. Западнувајќи во мистериозна временска замка, младата жена постојано е на истиот настан и умира секојпат на крајот на вечерта.

Сладниот ден, Надја се буди како ништо да не се случило и се преживува одново. Оваа драматична и мистериозна серија го задржува вниманието и поради уникатниот хумор на главната хероина.