Коприва

Коприва

За здрава и сјајна коса и кожа, за енергија, анемија, алергии, уринарни инфекции – копривата е добра за целокупното здравје. Изобилува со витамините К, А, Б6, рибофлавин, ниацин, фолна киселина, калциум, манган, магнезиум, железо, фосфор, калиум, цинк и бакар.