SYSTANE ULTRA

SYSTANE®ULTRA– лубрикантни капки за очи

Долготрајни, со високи перформанси

SYSTANE®ULTRA лубрикантните капки за очи се клинички докажани дека овозможуваат продолжена заштита и високи перформанси во отстранување на симптоми на суво око.

Што ги прави SYSTANE®ULTRA толку добри:

  • Продолжена заштита за олеснување на симптомите коja трае.
  • Им помага на очите да бидат подмачкани и освежени.
  • Високи перформанси во отстранување на симптоми на суво око.
  • 76% од пациентите изјавиле дека може да гледаат ТВ или да користат компјутер подолго и поудобно.