Трка на Поезијата – Poetry Run 2022

Трка на Поезијата – Poetry Run заврши во најдобро светло. Оваа прилика ја користиме да им честитаме пред сѐ на организаторите кои се потрудија овој настан да се одржи по светски стандарди и на сите учесници кои директно или индиректно допринесоa за големата посетеност!

 

Честитки до тимот на аптеки PlusPharma кои освоија прво место во тимска категорија жени и прво место во тимска категорија мажи на трките од 5 километри!

 

Преку нашиот ексклузивен бренд Omnikum Health се погриживме победниците да добијат пакет од палетата на продукти и Omnikum Magnesium 400 за секој учесник.
Во продолжение дел од фотографиите:

 

 

📊 Сите резултати можете да ги проверите на следниот линк:

 

Спортски поздрав,
⚕️ Аптеки PlusPharma
ЗдравјетоЗаслужуваПовеќе✨