Што во слободно време? Погледнете филм Glass onion

Што во слободно време? Погледнете филм Glass onion

Петмина долгогодишни пријатели се поканети во домот на милијардерот Мајлс Брон кој се наоѓа на еден грчки остров. Сите петмина одамна го познаваат Брон и секој од нив му ги должи стекнатата слава и богатство. Уште поинтересно е тоа што сите тие имаат и причина да го убијат.

Главниот настан на средбата е мистериозната игра која подразбира и убиство, а за таа цел е поканет и Беноа Блан, најдобриот детектив во светот. Главните улоги им припаднаа на Даниел Крег, Кејт Хадсон, Еврадр Нортон – актерска екипа која ветува одлична мистерија, драма и шармантен хумор.