Повеќе од:

0
Успешни индивидуални аптеки
0
Искусни фармацевти
0
задоволни пациенти
image

Бренд на индивидуални аптеки со кои е воспоставен чесен партнерски однос со висока почит. Грижа, помош, совети за превенција и употреба на фармацевтски производи за подобро здравје и живот.

Дознај повеќе >>>

image

PlusPharma нуди многу поволности како за пациентите, потрошувачите и корисниците на услугите, така и за индивидуалните аптеки. Со постојаните промоции имате можност да направите заштеди во семејниот буџет.

Дознај повеќе >>>

image

Како независни фармацевти, одвојуваме време за да се осигураме дека Вие добивате врвна грижа. Обезбедуваме повисоко ниво на лично внимание и доверливи совети кои нема да ги добиете на друго место.

Дознај повеќе >>>

Omnikum Magesium

Ваш Аптекар

ЛИЧЕН И СЕМЕЕН СОВЕТНИК ЗА ЗДРАВЈЕ