Есенско смуди

Есенско смуди

Потребни состојки:

  • 2 круши
  • 4-5 свежи смокви
  • 1 морков
  • 2 лажици чиа семе
  • 2 лажици мед
  • 100 мл ладно растително млеко

Подготовка:

Сите состојки се ставаат во процесор за храна и се блендираат. Ова е доза за две чаши.