Smuthi vjeshte

Smuthi vjeshte

Përbërësit e nevojshëm:

  • 2 dardha
  • 4-5 fiq të freskët
  • 1 karotë
  • 2 lugë fara çia
  • 2 lugë mjaltë
  • 100 ml qumësht vegjetal të ftohtë

Përgatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në një procesor ushqimi dhe përziejini. Kjo është një dozë për dy gota.