Трчај со Аптеки PlusPharma – Скопски Маратон 2023

Трчај со Аптеки PlusPharma – Скопски Маратон 2023

Придружете ни се на Скопскиот Маратон 2023 заедно да ја подигнеме свеста за физичкото и менталното здравје!

Ние веруваме дека секој преземен чекор е чекор кон поздрав живот па затоа и оваа година даваме шанса на 20 поединци избрани по случаен избор, да го обезбедат своето место на настанот. Со покривање на котизациите за регистрација, ние ви гарантираме дека ќе имате и совршена опрема за трчање за да го направите вашето маратонско искуство исклучително.

Посветеноста кон здравјето е една од нашите најважни вредности, и сме подготвени да бидеме покрај вас во овој предизвик!

Да тргнеме по патеката напред, чекор по чекор и да создадеме незаборавни спомени на Скопскиот маратон 2023.

Настан: Виз Ер Скопски маратон 2023
Котизација: Аптеки PlusPharma
Понуда: 20 бесплатни пријави
Регистрирајте се: Линк за регистрација

Пријавите за учество се валидни најдоцна до 25.08.2023