SYSTANE BALANCE

Обновувачка Формула

SYSTANE®BALANCE

Лубрикантникапки за очи, кои даваат поддршка и го обновуваат деликатниот липиден слој на вашите очи, надополнувајќи ја есенцијалната влажност на очите. Оваа клинички-силна интензивна терапија обезбедува трајно олеснување на умерени до сериозни симптоми на суво око. Достапно во шишиња од 10 мл за дома или во движење.

Што  ги прави Systane Balance одлични:

Пациентите користеле 24% помалку капки на ден со употреба на SYSTANE®BALANCE  лубрикантните капки за очи во тек на 28 дена.
*Прекинете со употреба и консултирајте се со доктор ако состојбата се влоши или не се менува повеќе од 72 часа.