Përbërësit e nevojshëm:
- 8 kumbulla
- 1 shkop kanelle
- 6 karafila
- 375 ml verë të kuqe të ëmbël
- 3 lugë shurup panje
Përbërësit për mafishet:
- 2 të bardha veze
- 2 lugë mjaltë
- një majë kanellë
Përgatitja:
Ngroheni furrën në 200 gradë. Ndani kumbullat përgjysmë dhe qëroni, më pas radhisni ato në një tepsi. Shtoni erëzat, verën dhe sheqerin. Piqni për 20 minuta. Rrihni të bardhat e vezëve së bashku me mjaltin dhe kanellën derisa të fitoni një krem të fortë. Nëse është e nevojshme, vendoseni kremin në frigorifer. Shtoni pak nga përzierja sipër çdo kumbulle. Ktheni kumbullat në furrë, kurse temperaturën zvogëloni në 120 gradë dhe piqni edhe për 30 minuta.