Biskota të buta me mollë

Biskota të buta me mollë

Përbërësit:
·       2 vezë
·       100 g sheqer
·       100 g gjalpë të zbutur
·       350 g miell
·       16 g pluhur pastiçeri
·       2 molla
·       sheqer pluhur, pak kanellë, lëvozhgë limoni të grirë

Përgatitja:
Rrihni vezët me shkumë me sheqerin dhe shtoni gjalpin; rrihni derisa gjalpi të bashkohet me përbërës të tjerë. Shtoni 250 g miell në të cilin keni vendosur më parë pluhur pastiçerie dhe përzijeni. Shtoni mollat, të qëruara dhe copëtuara në kube të vegla dhe koren e renduar të limonit. Përzijeni mirë, përdorni një lugë për rrahje, dhe shtoni pjesën tjetër të miellit.
Me një lugë kafeje merrni nga përzierja (brumi) dhe rradhisni biskotat në një tepsi të shtruar me letër pjekjeje. Piqeni në furrën e parangrohur në 180 gradë për rreth 20 minuta. Spërkatini biskotat e përfunduara me sheqer pluhur ku do të shtoni pak kanellë.