Mollë e mbushur me pemë të kuqe
Përbërësit e nevojshëm:
· 6 molla
· 12 biskota
· 30 ggjalp, në temepraturë dhome
· 1 lugë kanellë
· 600 gpemë të përzijera të kuqe
Përgatitja
I lajmë mirë mollat dhe i dhajmë ata.E presim pjesën e sipërme dhe e largojmë pjesën e brendshme me ndihmën e ndonjë luge(duke mos e dëmtuar mollën).
Biskotat i grimcojmë, shtoni gjalpin dhe përzijeni për të fituar brumin si rërë. Përzijeni me gjysmën e pemëve dhe mbushni mollën me këtë brumë. Vendosni mollat në enë ku do të vendosni 50 ml ujë në fund dhe enën e vendosim në furrën paraprakisht të nxehur në 180 shkallë(20 ose25 minuta). Kur të piqen, dekoroni me pemët e ngelura.