Çfarë në kohën e lirë? Film i animuar Turning Red

Çfarë në kohën e lirë? Film i animuar Turning Red

Mei Li është 13 vjeç dhe tashmë po përballet me ndryshimet fizike dhe emocionale të cilat i sjell adoleshenca. I pëlqen të argëtohet, të kalojë kohë me shoqet e saj, por në të njëjtën kohë lufton të mbetet një vajzë e denjë dhe e bindur. Një rrethanë fatkeqe është se nëna e saj është vazhdimisht pas thembrave të saj, kështu që Mei Li shpesh do të ndihet e mbytur dhe e keqkuptuar. Dhe kur emocionet e forta e godasin kokën e saj, ajo shndërrohet në një panda gjigante të kuqe. Një histori e mrekullueshme për kalimin e fëmijëve në adoleshentë dhe ndryshimet të cilat janë veçanërisht të vështira për prindërit.