Çfarë në kohën e lirë? Mandela

Çfarë në kohën e lirë? Mandela

Çfarë në kohën e lirë?

Një film i bazuar në autobiografinë e Presidentit të Afrikës së Jugut Nelson Mandela, i cili gjurmon fëmijërinë e tij dhe luftën kundër aparteidit. Pas vdekjes së Mandelës, autobiografia u shit për një orë, dhe filmi është vetëm një sekuencë nga jeta e trazuar e një luftëtari botëror për liri.

Për më shumë filma dhe libra për kohën tuaj të lirë klikoni këtu.