Avantazhet PlusPharma

Shkalla e kënaqësisë

0
%
Shkalla e kënaqësisë
Konsumator të kënaqur

Rekomandon këtëi të afërmive tuaj

PlusPharma Barnatoret
Ne sigurojmë kujdes individual dhe vëmendje individuale për çdo pacient, konsumator dhe shfrytëzues të shërbimit. Ju ofrojmë shërbim gjithpërfshirës nga farmacistë me përvojë.
Na kontaktoni