Dentinox-Gel N

DHËMBËT E PARË, PA DHIMBJE!

Ndikimi
Dentinox-Gel N mundëson daljen pa dhimbje të dhëmbëve të parë, tërë dhëmbëve tjerë të qumështit dhe të molarëve të mëvonshëm. Dentinox-Gel N e pengon irritimin e gjingjivitit dhe paraqitjen e ëntjeve të skuqura dhe pengesave tjera në vendin ku dalin dhëmbët (tubimi i bakterieve, ndezja dhe dhimbja). Me përdorimin e Dentinox-Gel N lehtësohen simptomet shoqëruese të cilat paraqiten gjatë daljes së dhëmbëve (irritimi i qiellëzës, ndezja dhe dhimbja).

Mënya e përdorimit
Përdorni Dentinox-Gel N për gjingjivitin te fëmijë me madhësi të një kokërrze bizeleje te vendi i ndikuar në mukozë duke përdorur gisht të pastër ose pambuk të pastër (shufër pambuku) dhe bëni masazhë lehtë, sidomos pas vakteve dhe para gjumit.Trajtimi me Dentinox-Gel N duhet të përsëritet 2-3 herë në ditë.

KUNDËRINDIKIMET
Ndjeshmëria e tepërt e substancave aktive ose  ndihmëse të preparateve.
Për shkak të përmbatjeve të sorbitolit si ekscipiencë, ky bar nuk duhet të përdoret te pacientët e sëmurë  nga jo toleranca e rrallë e lindur e fruktozës.

Përbërja
10 g gjel përmban:
Tinkturë prej kamomile (1:5)
Hidroflorid lidokain (34 mg)
Lauril makrogol
Eter (32 mg)

Paketimi
Tuba prej 10 g
Afati i skadimit:
Pas hapjes, bari ka afat të përdorimit prej 12 muaj.
Bari nuk përdoret pas mbarimit të afatiti cili në mënyrë të përshtatshme shënohet në tubë dhe në paketimin e jashtëm!