Vendoksin® geli

PËRBERJA E Vendoksin® gelit

Vendoksin® gel është preparat natural bimar me baz organike të bimeve të certifikuara si ekstraktet e castanea, achillea millrfolium, meliloti herba, garanicea, calendula. Për mirmbatje te lëkurës tek zgjerimi i venave dhe kapilarve tëplacaritura, tek lodhja dhe lëndimet e këmbëve ngarkesa e muskujve dhe hematomave. Duke ju falemnderuar pranin e mentolit dhe veprimin e ftofjes së tij. Vendoksin® gel letëson momentalisht dhe ndihesh më mire.

VEPRIMI I Vendoksin® gelit

Përbërsit natyral të Vendoksin® gelit ndihmojnë në largimin e dhimbjes ejtjes , grqit, peshen e rend të këmbëve dhe momentalisht përmison qarkullimin e sidomos ngjendje shum t gjat t pushimit, ndejs, qarkullimit t dobt. Vepron kundr kalljs dhe vazoprotektiv e forcon murin e eneve t gjakut, zvoglojne ndjeshmrin dhe lshimin e kapilareve si dhe largon etjen shpejtsojn qarkullimin venoz, prfocojne gjakderdhjen, zvoglojn t skuqurat tek kalljet e venave dhe vitalizimin e lkurs.

Vendoksin® geli preferohet tek të gjitha dhimbjet kronike të venave: venat e zgjeruara, pëlcitja e kapilareve, crregullimi i qarkullimit periferik, tek Sindromi paraven, tek Trombozat siperfaqësore, Flebitisi, Tromboflebitisi, Bursitisa dhe Tendovagnitisa. Shumë efikas është tek lëndimet sportive dhe tjera (Distrozia, Shtangimet e ligamenteve muskulare, si dhe Ligamenteve të kyqeve dhe hematomave).

PËRDORIMI I Vendoksin® gelit

Vendoksin® geli endoset në shtres të hollë dy deri tri here në ditë,me fërkim të lehtë. ër të arritur sukses më të mire përdoret edhe Vendoksin® pika s’bashku me Vendoksin® gel.

Prodhon: Alternativa Medica d.o.o., Zmaj Jovina 1, Loznica, Srbija