SANOSTOL (+6)

SANSOTOL plus hekur paraqet shurup multivitamin si burim  i vitaminës А, D3, Е, C, B1, B2, B6, dhe hekurit.

Përdorimi:
Përdoret në gjendje të ndryshme jetësore kur organizmi nuk merr mjaft vitamina dhe hekur, nevojitet  furnizim shtesë me të njejtët.

Mënyra e përdorimit:
Fëmijët  mbi moshën 6 vjeçare, të ri dhe të rritur:
doza ditore deri 10 ml (1 lugë)
Doza e rekomanduar ditore nuk guxon të tejkalohet.

Para përdorimit të produktit kufizues SANOSTOL plus hekur konsultohuni  me mjekun tuaj: Gratë shtatzëna dhe gratë te të cilat  shtatzania nuk mund të përjashtohet, mund të konsulohen me mjekun para se ta marrin këtë preparat.

Para përdorimit me kujdes të lexohen udhëzimet!
Për indikimet, rrezikun nga përdorimi dhe ndikimet e padëshiruara të barit konsultohuni  me mjekun ose farmacistin tuaj!