KREMI FAKTU

LARGON SHUMË SHPEJT GJAKDERDHJEN, DHIMBJEN DHE KRUARJEN
E PËRSHPEJTON PROCESIN E RIGJENERIMIT TË INDIT
VETËM PËR PËRDORIM REKTAL

ÇKA ËSHTË FAKTU?
FAKTU përdoret për trjatimin e hemoroideve sidomos kur përcillen me simptome të inflamacionit dhe gjakderdhjes, fizura anale, ragadi anale, kruarje anale (pruriti anal) dhe egzemë anale që shkaktohet nga gjendjet anorektale,  trajtimin e plagëve pas operimeve proktologjike

Paraqet kombinim të dy komponenteve aktive:

klorur zinkokain i cili shpejt dhe në mënyrë efikase e largon kruarjen dhe dhimbjen dhe polikrezulen i cili e redukton gjakderdhjen, e stimulon shërimin, e riepitalizon indin, e pengon infeksionin dhe ndezjen. Poashtu e pengon njomjen që shpesh është simptom  te hemoroidet.

KU MUND TA GJENI FAKTU?

FAKTU mund ta gjeni në barnatoren tuaj në 2 forma: krem FAKTU dhe supozitor FAKTU (supository)ФАКТУ МАСТ:

Kremi përdoret 2-3 herë në ditë në vendin e sëmurë, pas defekimit. Mjeku ose farmacisti juaj do t’ju këshilloj sa gjatë ta përdorni FAKTU.

Para përdorimit me kujdes të lexohen udhëzimet!
Për indikimet, rrezikun nga përdorimi dhe ndikimet e padëshiruara të barit konsultohuni  me mjekun ose farmacistin tuaj!